Kaal Kabaal

KAAL KABAAL: Muziek Met Haar Op De Tanden!
Een gezellige liveband voor het meest uiteenlopende evenement! Drie muzikanten met de nodige ervaring spelen muziek recht uit het hart! KAAL KABAAL is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen in diverse concepten! Compacte bezetting met Drums, Gitaar en Accordeon. En toch klinken zij als een complete liveband!
VAN ALLES WAT!
Pop, Rock, Smartlappen, Oktoberfest, Zydeco, Nederpop, Disco…het maakt ze allemaal niets uit. Zij gaan voor het ultieme feestje, samen met het publiek! Van Queen tot De Dijk en via U2 naar George Baker. En ja hoor, zelfs Django Wagner en CCR passeren de revue!

SMARTLAPPEN & FEEST SPEKTAKEL!
Drie uiterst muzi(kale) knapen met stuk voor stuk 175 jaar ervaring in de zakdoekenindustrie, spelen muziek regelrecht uit hun smartelijk hart! Zet ze neer in een kroeg, feesttent, festival, pleinfeest of waar U maar wil…. Deze drie (muzi)kale heren gaan voor het ultieme meezingfeest, samen met het publiek! Lekker compact met Drums, Gitaar en Accordeon klinken zij als een complete band! De grootste Tranentrekkende Smartlappen en Feest Klassiekers van toen en nu komen voorbij, met een knipoog zo VET als een Zuid Afrikaanse, van oorsprong West Aziatische zingende Roze Olifant…dus ja…..dan weet U het wel..! De handjes in de lucht, stembanden gesmeerd, zweetdruppels aan het plafond en de voetjes van de vloer! Ze zijn er meer dan klaar voor…U ook?!

Info / Boekingen: contact@ginocompromesso.nl

Hans-Willem van Kakerken, Jeroen vd Bosch en Gino Schipperen staken afgelopen zomer hun muzi(kale) koppen bij elkaar en meteen werden zij geboekt op de meest uiteenlopende evenementen! En als klap op de vuurpijl lanceren zij hun debuutsingle ‘Ons Linda’!

Drie muzi(kale) knapen met de nodige ervaring in legio livebands (o.a. Ziggy Smack, CANVAS! Rocking Hoempa, Alle 13 Jaanke en WC Experience) hebben elkaar gevonden! ‘Allround Muziek Met Haar Op De Tanden’, zo betitelen zij het repertoire van KAAL KABAAL.

Ze spelen in compacte bezetting (Accordeon, Drums & Gitaar) de meest uiteenlopende klassiekers: Smartlappen, Rock, Disco & Nederpop, het maakt ze allemaal niets uit. Zij gaan voor het ultieme feestje samen met het publiek! KAAL KABAAL stond onlangs op diverse podia in Oosterhout: ‘Café De Pub’ en ‘Eastwoodstock’. Zij wisten het publiek zeer positief te verrassen en ontvingen zeer lovende reacties. Dat smaakt naar meer! Binnenkort treedt ‘Kaal Kabaal’ o.a. op tijdens De Troost van Oost, hét Smartlappenfestival van Nijmegen en omstreken.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan hun feestplaat ‘Ons Linda’. In Studio Apollo-98 van producer en topmuzikant Roel Jongenelen zijn de opnames afgerond en medio november zal het liedje landelijk worden gelanceerd. Hans-Willem, Jeroen en Gino spelen en bezingen het absurde verhaal van ‘Ons Linda’; een prachtmeid met blond haar en ja hoor….stralende blauwe ogen. Het resultaat is een stampende feestplaat voor jong en oud! Een bijzondere videoclip zal het liedje compleet maken!

Natuurlijk wordt de lancering van hun debuutsingle groots gevierd en zaterdag 1 december a.s. presenteren deze muzi(kale) knapen een bijzondere avond in Café d’Ouwe Haven te Waspik. Het wordt ‘Meelallen & Kwallen’ in een oergezellige show en uiteraard wordt ‘Ons Linda’ deze dag live gepresenteerd! De avond zit vol verrassingen en tevens zal DJ Aswin Joore voor, tussen en na de sets de sfeer compleet maken. Zorg dus dat je erbij bent!

Check alle info op www.ginocompromesso.nl en www.facebook.com/kaal-kabaal 

Email: contact@ginocompromesso.nl

contact@ginocompromesso.nl

Een gezellige liveband voor het meest uiteenlopende evenement! Drie muzikanten met de nodige ervaring spelen muziek recht uit het hart.
Hans-Willem (Gitaar, Zang), Jeroen (Accordeon, Zang) en Gino (Drums, Zang) zijn en waren actief in o.a. CANVAS! Rockin’ HoempaAlle 13 Jaanke, Ziggy Smack en                WC Experience. Bijzondere combi….   Muziek Met Haar Op De Tanden…!

Kaal kabaal is te boeken in de meest uiteenlopende concepten: Smartlappenfestivals, Bruiloften, Feesttenten, bedrijfsfeesten.. etc. Het repertoire is zeer uitgebreid en deze muzi(kale) heren spelen alles, in ieder genre. Ze zijn avondvullend te boeken, maar ook voor kortere optredens naar wens. In overleg is heel veel mogelijk!

Roept U maar….Pop, Nederlandstalig, Rock, Smartlappen, Disco….het maakt ons niets uit…maarrrr….we spelen de liedjes wel op onze manier!

Meer informatie? Neem gerust CONTACT op!